ДЕРМАТОЛОГИЧЕН ЛАЗЕРЕН ЦЕНТЪР

Кислородна мезотерапия

     Извършва се с апарат, конструиран от създателя на метода“ инжектиране на кислород под налягане“. Това е безопасен,безвреден и ефективен метод за възстановяване на увредената кожа. Процедурите са достойна алтернатива на класическата мезотерапия. С помощта на специално формулирани козметични продукти и чрез поредица импулси кислород с високо налягане, активните съставки проникват в дълбоките кожни слоеве, създавайки депо, което обуславя високата ефективност на терапията. Кожата се изглажда и стяга, пигментациите намаляват, а възпаленията изчезват. От особена важност са както специалните професионални козметични продукти, създадени за инжектиране със съответния апарат, така и продуктите за домашна грижа. Всички продукти, които се използват са разработени специално за работа с кислородния апарат.

    kislorodna mezoterapia

     За разлика от всички останали кислородни терапии, това е единственият патентован метод още през 1997 год. и притежаващ резултати от проведено проучване в престижен институт за биомедицински технологии, доказващи ефективността на метода.

     Процедурата е изключително комфортна, няма странични ефекти и се използва за третиране на бръчки, акне, за избистряне на тена и за възвръщане блясъка и тургора на кожата. Може да се използва както самостоятелно, така и да се комбинира с лазерни процедури, филъри, ботокс за удължаване на ефекта им.

     Процедурите се извършват по определен протокол, за който ще бъдете подробно информирани при запитване.

Нагоре

Политика за използване на БИСКВИТКИ
Политика за използване на ЛИЧНИТЕ ДАННИ