ДЕРМАТОЛОГИЧЕН ЛАЗЕРЕН ЦЕНТЪР

Лазерни процедури

 

lazerna epilacia 1Лазерна епилация

 

     Центърът разполага с доказала качествата си на световния пазар апаратура, позволяваща:

»       целогодишно извършване на процедури

»       обработване на светли и тъмни кожи

»       еднаква ефективнност по отношение както на тъмните и плътни косми, така и на по-светлите и фини (с изключение на светлия мъх и белите косми)

 

     За постигане на желания ефект са необходими средно 6-8 процедури за тяло и 8-10 процедури за лице и бикини. Възможно е техният брой да е по-малък или по-голям в зависимост от индивидуалността на всеки организъм.

     Необходимо е космите в областта, която ще се обработва, да не се отскубват в продължение на поне 4 седмици за лицето и шията и 6 седмици за тялото. През този период те могат да бъдат премахвани чрез избръсване, крем депилатоар, подстригване или чрез всеки друг метод, при който не се отскубват.

     При първото посещение ще Ви бъде предоставена необходимата за процедурата медицинска информация и ще се запознаете подробно със специфичните особености на терапията, както и с резултатите, които може да очаквате.

     В деня на провеждане на процедурата, космите трябва да бъдат обръснати.

 

 

lazerno podmladyavane kojataЛазерно подмладяване на кожата

 

     CO2 лазерен рисърфисинг се счита за златен стандарт за ефективно коригиране на фини, средно дълбоки и дълбоки бръчки, белези от акне и стрии, както и корекция на груби цикатрикси от изгаряния и хирургични намеси.

     Чрез фракционираното лечение се обработват само части от засегнатата и се оставят “мостчета” от нетретирана кожа. Това позволява бързото зарастване и по-скорошно завръщане на пациента към активен социален живот.

     Резултатът от процедурата е стягане на кожата, намаляване на бръчките, заглаждане на белезите.

     Процедурата изисква време за възстановяване 5-7 дни, извършва се през есенно-зимния сезон и налага стриктна фотозащита през следващите месеци за предотвратяване на последваща пигментация.

     Позовавайки се на опита, който имам в лазерното третиране на кожата / от 2008 г. до сега/ и сравнявайки резултатите от неаблативното въздействие /без нарушаване на кожната повърхност и без време за възстановяване/ с различни лазерни системи, с отговорност заявявам , че СО2 лазерният рисърфисинг запазва позициите си за най-ефективна процедура по отношение на цялостното подмладяване на кожата за момента.

 

lazerno lechenie kojni problemiЛазерно лечение на кожни проблеми

 

» Отстраняване на повърхностни кръвоносни съдове по лице и долни крайници, съдови звезди, хемангиоми

» Премахване на доброкачествени кожни образувания – фиброми, себорейни невуси и др. след задължителен дерматоскопски преглед

» Отстраняване на вирусни образувания по кожата- плоски и обикновени брадавици, кондиломи, молуски и др.

» Терапия на акне и белезите от него

» Розацея

» Третиране на стрии и белези от изгаряне, хирургични цикатрикси и др.

» Отстраняване на петна, предизвикани от слънцето по лицето, гърба, на дланите и ръцете, деколте и рамене

 

 

 

laser gabichkiЛазерно лечение на гъбички по ноктите

на ръцете и краката

 

     Податливостта към гъбична инфекция на ноктите нараства с увеличаване на възрастта на човешкия организъм, тъй като ноктите стават все по-малко еластични и микроскопичните пукнатини в тях се образуват все по-лесно и често, а това е предпоставка за по-лесно навлизане на гъбичките. Инфекциите засягат по-често краката, защото обувките създават тъмна, топла и влажна среда, която е идеална за растежа на гъбичките. Традиционното лечение включва локално и системно лечение с антимикотични препарати, което често е съпроводено от много странични ефекти за целия организъм.

     При лазерното лечение енергията се трансформира в топлина, която деактивира причинителя, като го унищожава напълно или го прави неспособен да нараства и да се възпроизвежда. Липсват страничничните ефекти на системната терапия. Необходими са серия от процедури по определен протокол, за което ще бъдете подробно осведомени при Вашето посещение.

Нагоре

Политика за използване на БИСКВИТКИ
Политика за използване на ЛИЧНИТЕ ДАННИ