ДЕРМАТОЛОГИЧЕН ЛАЗЕРЕН ЦЕНТЪР

Кислородна мезотерапия

Кислородна мезотерапия

     Извършва се с апарат, конструиран от създателя на метода“ инжектиране на кислород под налягане“. Това е безопасен,безвреден и ефективен метод за възстановяване на увредената кожа. Процедурите са достойна алтернатива на класическата мезотерапия. С помощта на специално формулирани козметични продукти и чрез поредица импулси кислород с високо налягане, активните съставки проникват в дълбоките кожни слоеве, създавайки депо, което обуславя високата ефективност на терапията. Кожата се изглажда и стяга, пигментациите намаляват, а възпаленията изчезват. От особена важност са както специалните професионални козметични продукти, създадени за инжектиране със съответния апарат, така и продуктите за домашна грижа. Всички продукти, които се използват са разработени специално за работа с кислородния апарат.

    kislorodna mezoterapia

     За разлика от всички останали кислородни терапии, това е единственият патентован метод още през 1997 год. и притежаващ резултати от проведено проучване в престижен институт за биомедицински технологии, доказващи ефективността на метода.

     Процедурата е изключително комфортна, няма странични ефекти и се използва за третиране на бръчки, акне, за избистряне на тена и за възвръщане блясъка и тургора на кожата. Може да се използва както самостоятелно, така и да се комбинира с лазерни процедури, филъри, ботокс за удължаване на ефекта им.

     Процедурите се извършват по определен протокол, за който ще бъдете подробно информирани при запитване.

Нагоре

Powered by: Decodesign Group Ltd.