Warning: include(includes/functions.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/skinmedb/public_html/templates/as002046/component.php on line 13

Warning: include(): Failed opening 'includes/functions.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/skinmedb/public_html/templates/as002046/component.php on line 13
SKINMED - Дерматологичен лазерен център - Политика за защита на личните данни
 Печат 

Политика за защита на личните данни


 

Настоящата Политика за защита на личните данни се отнася до сайта www.skinmedbg.com, наричан по-долу за краткост „Уебсайт“, който се управлява и поддържа от “СКИНМЕД - Д-Р СНЕЖАНА КЕХАЙОВА - АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ ПО КОЖНИ И ВЕНЕРИЧЕСКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ” EООД.

Можете да се свържете с нас като ни изпратите имейл на: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. , Тел.: +359 896 910404, Адрес: 4002 Пловдив, България, бул. „Васил Априлов“ № 14.

Достъпът и използването от Ваша страна на „Уебсайта“ са обект на и се уреждат от приложимия закон (ЗЗЛД) и в съответствие с Общия регламент за защита на личните данни (GDPR) и настоящата Политика за използване на "бисквитки". Моля прочетете ги внимателно.

Този сайт не събира и не обработва лични данни на потребителите на неговите услуги!

Надзорен орган
Комисия за защита на личните данни
Адрес: гр. София 1592, бул. "Проф. Цветан Лазаров" № 2,
тел.: (02) 940 20 46, факс: (02) 940 36 40
Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Уеб сайт: www.cpdp.bg

Тази политика е осъвременена за последен път на 23.05.2018