ДЕРМАТОЛОГИЧЕН ЛАЗЕРЕН ЦЕНТЪР

Естетични процедури

През последните години все повече хора търсят услугите на специалисти с цел подобряване състоянието на кожата или корекция на конкретен проблем. За да отговоря на очакванията на своите пациенти, в кабинета си предлагам само процедури:

- доказали ефективността си

- съобразени с възрастта на пациента

- Използвам продукти, официално разрешени за употреба в България и притежаващи висок профил на безопасност.

 

Мезотерапия

mezoterapia    Това е метод , чрез който ижекционно се въвеждат различни  вещества в дермата. Тя решава много естетични проблеми: забавя процесите на стареене на кожата, подобрява състояниета на белези и стрии, коригира целулит, спира косопада и спомага за възстановяване растежа на косата. Успешно работи след пилинги и лазерен рисърфисинг като допринася за усилване на резултата от процедурите. Тя стабилизира ефекта на филърите и ботокса за по-продължителен период от време и чудесно се съчетава с всички други нехирургически манипулации. Чрез серия от мезотерапии кожата на лицето се изглажда, стяга и ревитализира. Тя придобива блясък и влажност. Прилага се на лице, деколте, шия, гръб на ръце, тяло и скалп. Необходими са серия от процедури, в зависимост от вида на въвежданите продукти.

 

 

 

 

 

Филъри

fillers     Хиалуроновата киселина е вещество, което естествено присъства в организма и ролята и е да задържа водата в кожата. След определена възраст количеството й намалява и това води до появата на бръчки и загуба на обеми. Тези следи на времето могат да бъдат повлияни с помощта на филъри.

     Филърите с хиалуронова киселина имат дълготраен, но не перманентен ефект и с времето се разграждат напълно и безвредно. Днес съществува огромно разнообразие от тези продукти.

     Филърите, с които работя са с изключително висок профил на безопасност и сигурност за пациента- Juvederm и Princess.

 

 

btoxБотокс

     Ботулиновият токсин е най-ефективнoто средство за повлияване на мимически бръчки в областта на челото, между веждите и около очите. Успешно се прилага при повишено изпотяване в областта на мишници, длани и стъпала.

     Действието му се изразява в блокиране предаването на нервния импулс към мускулите, причиняващи появата на тези бръчки.

     Инжектира се с изключително тънка игла, поради което не е необходима локална анестезия. Първите промени се отбелязват 72 часа след манипулацията. Пълният ефект от процедурата се наблюдава средно на 14-15 ден след инжектирането, а продължителността му е 4-6 месеца. Повторно инжектиране се препоръчва след 6 месеца, като така трайността на ефекта се удължава до 8-12 месеца.

     Процедурите с ботулинов токсин не се препоръчват на пациенти с алергия към ботулинов токсин или албумин, миастения (болестна мускулна слабост), нарушения в съсирването на кръвта, възпалителен или инфекциозен процес в областите за инжектиране, бременност и кърмене, както и на лица под 18 години.

Нагоре

Политика за използване на БИСКВИТКИ
Политика за използване на ЛИЧНИТЕ ДАННИ